Alt om håndværkerfradrag 2024

Kontakt haandvaerkerfradrag.dk

Kontakt

Vi besvarer ikke længere spørgsmål angående håndværkerfradraget, da det er meget tidskrævende. De 200 mest stillede spørgsmål og svar kan ses i vores 'Spørgsmål og Svar'-sektion.

Har du brug for at kontakte Haandvaerkerfradrag.dk med anden henvendelse, kan du skrive til os på info@haandvaerkerfradrag.dk.

Se hvordan du indberetter din arbejdsopgave til SKAT her.

Kontakt SKAT ved specifikke spørgsmål

Vi anbefaler at du, ved specifikke sprøgsmål angående fradraget i din situation, kontakter SKAT, da de vil kunne give dig et mere sikkert svar end vi er i stand til. Kig også i vores 'Spørgsmål og Svar'-sektion, her kan du få svar på de fleste spørgsmål angånde håndværkerfradraget.

Kontaktinformationer til SKAT:
Telefon: 72221818 (mandag 9-17, tirsdag-torsdag 9-16, fredag 9-14).

Om Haandvaerkerfradrag.dk

Haandvaerkerfradrag.dk er et privat finansieret initiativ, som tilgængeliggører let læseligt information omkring Bolig-JobPlanen, også kaldet håndværkerfradraget og boligfradraget.
Siden er ikke støttet af offentlige midler.

Publicering af information fra haandvaerkerfradrag.dk

Du er velkommen til at publicere uddrag af information fra haandvaerkerfradrag.dk, så længe du med tydeligt klikbart link, linker tilbage til www.haandvaerkerfradrag.dk.
Hvis du publicerer information i andre medier end internettet, skal www.haandvaerkerfradrag.dk nævnes som kilde.

Ansvarsfraskrivelse

Vi har arbejdet rigtig meget med håndværkerfradraget/boligfradraget, men der er ikke meget information tilstede omkring hvordan reglerne præcist er fra myndighedernes side. Svarene på 'spørgsmål og svar'-siden, besvarelse af spørgsmål via mail og hele websiden generelt, må derfor kun ses om vejledende og nogle svar er tolket ud fra de få informationer, som myndighederne indtil videre har stillet til rådighed om håndværkerfradraget / boligfradraget / servicefradraget.
Hvis du skal bruge bindende skriftlig dokumentation, anbefaler vi at kontakte SKAT direkte.

Politik til beskyttelse af private oplysninger

Vi bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer, dvs. kun anonyme data) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte være interessant for dig. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her: Googles politik til beskyttelse af personlige oplysninger for annonce- og indholdsnetværket.

Personlige informationer og emailadresser, som registreres hos os vil aldrig blive solgt, videregivet eller på andet måde anvendt ulovligt.

Udfasning af håndværkerfradraget

Udfases delvist pr. 1. april 2022

NYTHåndværkerfradraget udfases, men fradrag for serviceydelser fortsættes.

Indberet håndværkerfradrag til SKAT

Indberetning til SKAT

ÅrligtDu skal indberette årligt. Husk at gemme modtagne fakturaer.

Renovering med et grønt perspektiv er fradragsberettiget

Se alle fradrag

HåndværkerServiceDet er mulig at få fradrag for en lang række håndværksydelser og serviceydelser i 2020 og frem. Se den fulde liste her.

Energirenovering med håndværkerfradrag

Energirenovering

IsoleringVinduerVarmeEnergirenovering er noget af det meste søgte om håndværkerfradraget.